Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Patricia’s Valentine Favorites

Door Patricia op 08.02.2012

Zoals veel van mijn collega's ben ik niet de grootste fan van Valentijn. Maar ik hou natuurlijk wel van cadeautjes op andere momenten, en dus kan een lijstje met een paar rake hints alleen maar helpen om the boyfriend in de juiste richting te wijzen voor toekomstige verrassingen. Show me the love!

1. Niet alleen diamanten zijn a girl's best friend. Juwelen in 't algemeen blijven een winner. Zoals deze prachtige oorbellen van Yves Saint Laurent, die ik naadloos in mijn garderobe zie passen. Te koop via Net à Porter, € 280,-.

2. The Apartment is de ideale film om samen met je geliefde te kijken op een rustig avondje thuis. Lachen, gieren, brullen verzekerd met deze sixties klassieker van Billy Wilder met Jack Lemmon & Shirley MacLaine in de hoofdrollen. Ik zet de popcorn al klaar! Bestellen doe je via Amazon, £ 3,90.

3. Op mijn verlanglijstje: zowat alle producten van Qiriness. Dit Zwitserse beautymerk zorgt voor dé at home spa treatment die je nodig hebt op de avond voor je romantische afspraakje. Onmisbaar dus, vooral de Rituel Sauna Visage, om je huidje die stralende éclat te geven die je had bij je eerste date wink Makkelijk aan te schaffen via Ici Paris XL, € 26,19.

4. Deze kasjmieren sjaal van Jane Carr is een mooie en luxueuze reminder aan je boyfriend, die je iedere dag kan dragen. En het is mijn kleur! Te koop bij Sugar For Your Closet, € 95,-.

5. Een citytrip naar Kopenhagen staat al geruime tijd op mijn wishlist. Van vrienden over deze stad niets dan goed en ik voel dan ook dat Kopenhagen right up my alley zou zijn. When do we leave?

page loaded