Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Alice in Be-Angeledland

Door Michael op 08.02.2012

Belmodo.tv is helemaal weg van Tim Burton's Alice in Wonderland film uit 2010. Superblij zijn we dan ook dat het Gentse fashion brand Be-Angeled resoluut kiest voor een eigen interpretatie van het sprookjesfiguur. Alice is duidelijk aanwezig in de nieuwste campagne voor de juwelen van het merk. 

Be-Angeled brengt naast classy jewellery ook leuke kleding & fancy accessoires. Je kan er ook kiezen om te shoppen in hun Private Shop. Je shopt er wanneer je maar wil nadat je gewoon een afspraakje hebt gemaakt. Check de Be-Angeld website voor alle info!

Voor de juwelencampagne wordt Alice in Wonderland gemixed met Rapunzel, you know the one with the very long hair. Ze zit opgesloten in haar ivoren toren, bored to death en fantaseert er op los. Alles ruled by pastelkleuren & lots of jewellery. Het resultaat zijn foto's met zomerzoete kleurtjes als fresh watergroen, glowing gold & mat pink

Onder de halskettingen spelen Alice, Stampertje & Bambi de hoofdrollen & zorgen schattige strikjes voor leuke accenten. Langere exemplaren voor een chic look, kortere voor kokette dames & huge kraagkettingen voor de retro-lovers

Toch staat de armband het meest in de spotlight bij Be-Angeled. Combineer verschillende fijne armbanden voor een rijkelijk gevulde pols. Very cool these days. 

De Alice collectie van Be-Angeled kan je shoppen via de Be-Angled e-store

Tekst en beeld door Zoé Van Nieuwenhove. 

page loaded