Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Join the Arm Party!

Door Aline op 07.02.2012


Arm Swag, Arm Party, Arm Candy,... What's in a name?

De meesten onder jullie zijn waarschijnlijk vertrouwd met het concept 'Bloggers do it better'. If not, go check it out pronto! BDIB wil echte ladies tonen met een eigen stijl, the girl next door, maar dan beter.

Ze lanceerden al verschillende 'Bloggers do it better' uitdagingen zoals animal prints, sequins, military look, maxi skirts... etc. In augustus kwamen ze niets vermoedend op de proppen met het concept Arm Party. Zonder het zelf te beseffen werd de arm candy scene groter en groter en barstte hij als het ware uit zijn voegen. Vandaag zijn er verschillende blogsters die trend tot een nieuw level hebben gebracht, en hoe! Check it out here!Leandra Medine aka The Man Repeller & her arm party's

Aanvoerster van de arm party trend is zonder twijfel de immer goedlachse en hilarische Leandra Medine van The Man Repeller. Zij maakt er een nationale sport van om zoveel mogelijk armbanden aan één arm te dragen en er nog steeds fashionable as ever bij te lopen.

De arm candy van Leandra kost je meestal wel an arm and a leg, maar het is oooooh-zo-mooi. Tot haar favoriete merken behoren onder meer Dannijo, Wanderlust & Co en House of HarlowThe Blonde Salad & her arm candy

Chiara Ferragni van The Blonde Salad voert al lang haar eigen arm party's uit, al heeft ze die wel nooit zo genoemd... Ze is een extreme fan van Tiffany's, kruisjes & doodskoppen, niet de meest voor de hand liggende combinatie, but it works for her!Belmodo.tv favoriet Blair Eadie van Atlantic Pacific

De bloedmooie Blair Eadie van Atlantic Pacific maakte van arm candy haar signature look. Het is te zeggen, van juwelen. Deze blogging lady zal je zelden of nooit zonder juwelen spotten. Haar motto: the more, the better! Bij David Yurman, Michael Kors, Jcrew & GAP haalt ze de meest van haar shiny stuff. Maar af en toe kan er ook wel een Chanelletje of een YSL'tje af... 


Pretty Lady Kirilove has Arm Party's too... wink 

Zin gekregen om je armen te behangen met pretty candy? Haal je macramé skills dan maar boven... grin. Leuk om te doen met je kids en je houdt er een uniek stuk aan over: win win noemen wij dat!

Klik hier voor een handige tutorial over macramé... wink!


My own Arm Party...Still in progress...I'll get there one day!

Wat denken jullie van Arm Party's? Yay or nay? We would love to hear from you! Je mag je arm party picz altijd droppen op twitter of via mail!

Belgian Blogging Ladies, join the Bloggers do it better movement and show us some arm candy plsss!

page loaded