Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Etam ft. The Cherry Blossom Girl

Door Karen op 07.02.2012

Lingeriemerk Etam slaat voor de tweede keer de handen in elkaar met modeblogster Alix Bancourt. De bezielster van de Franse modeblog The Cherry Blossom Girl mag er opnieuw een eigen ontworpen minicollectie voorstellen. 

Bancourt bedacht twee collecties voor Etam, inspired by haar heldinnen uit de movieworld. De eerste heet Gilda, genoemd naar de Amerikaanse film noir uit 1946. Gilda belichaamt de sensuele, elegante & charismatische vrouw. De lingeriesetjes zijn dan ook afgewerkt met black satin, kant & broché. Stoer & sexy dus. 

De tweede collectie ontleent haar naam aan Lux, de tiener uit The Virgin Suicides, een Amerikaanse dramafilm uit 1999 van Sofia Coppola. Spiderman-actrice Kirsten Dunst gaf toen gestalte aan het personage Lux. Het codewoord van deze lijn is prints die zorgen voor een romantische en frisse sfeer. 


De collectie van Alix Bancourt is vanaf nu available via de Etam website!

Tekst & beeld door Zoé Van Nieuwenhove.

page loaded