Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dr. Martens gave me my first love

Door Tiany op 07.02.2012

Mijn jeugd heb ik volledig op Dr. Martens doorgebracht dus je kan wel zeggen I'm kinda addicted to the brand. Super goed nieuws dus toen de nieuwe zomercampagne in onze mailbox viel. De collectie ziet er smashing uit. 

Zet fashion models Agyness Deyn & Ash Stymest together in een romantisch Brits decor et voilà: de nieuwe lente –en zomercollectie 2012 van Dr. Martens!


De campagne van het Britse schoenenmerk laat zien hoe Deyn & Stymest hun first love herbeleven, inclusief stoere Dr. Martens shoes natuurlijk. Fotograaf Gavin Watson shootte de serie als het vervolg op de herfst –en wintercollectie van 2011, called First Heartbreak. Zoals de naam doet vermoeden, is de nieuwste campagne veel luchtiger en in a happier mood. Hoe kan het ook anders, als de lente voor de deur staat?

Dr. Martens is a very interactive brand en roept de hulp in van zijn fans! Via #FIRSTANDFOREVER kan je jouw first expercience sharen met fans all over the world. Dus deel gewoon jouw eerste kus of alles over jouw eerste paar Dr. Martens met iedereen. 

Agyness Deyn is gekend door haar korte platinablonde coupe. Vooral de campagne voor het MaDame-parfum van Jean Paul Gaultier maakte haar famous. I just like her style!

Alhoewel Ashley “Ash” Stymest nog maar 20 is, poseerde hij al voor verschillende covers als Vogue Hommes en stond hij al op de catwalk voor o.a. Balenciaga. Juicy detail: Stymest trouwde in oktober 2011 met het negentienjarige tattoomodel Maille Doyle

page loaded