Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Angelique’s Valentine Favorites

Door Angelique op 07.02.2012

De man van mijn leven, die heb ik gelukkig al dus die moet niet meer op mijn Valentine wishlist. Oef! Ik heb sowieso mijn kleine Marcel al ingeschakeld om het zijn papa toe te fluisteren wat mama graag wil als cadeau voor Valentijn... Maar met zijn 'Papppaaaaaa, poeeee, beuuuhhhh, mmmaaamaaaaaaa' doet hij nochtans wreed zijn best, maar het lijkt alsof papa de boodschap nog niet ontvangen heeft. 

Al goed dat we Belmodo.tv hebben om het de wijde wereld in te sturen! 

Mijn allerliefste schat, met één van deze cadeaus ga je zo hard scoren. Of weet je wat doe ze gewoon allemaal en jij beleeft de beste Valentijn ever ;o)))

1. Kijk piep, wie hebben we daar weer, dat is nog niet zo lang geleden, hé ergens eind 2011 dacht ik, niet? Hij blinkt zo schoon en smeekt nu nog meer, koop mij, koop mij, koop mij! Mijn grootste wens, mijn droom, de... ring van mijn leven. De Solitair van Isabelle Lenfant (€ 200,-). Supermakkelijk te bestellen via haar site www.i-l.be.

2. Onder het motto 'je kan nooit genoeg kleren én vooral schoenen hebben', heb ik voor deze 2 knapperds ook nog wel een plaatsje over. Sandalen in de Valentijnse kleuren roze-rood, maat 39 a.u.b. en te bezichten en te kopen bij Sacha (€ 49,95).

3. En onder het motto 'je kan echt nooit genoeg handtassen hebben', wil ik graag een aanzoek doen voor de nieuwste creaties van Annelies Timmermans. Ik zou ze allemaal willen, maar deze vind ik de absolute topper. Clean, retro met een hedendaagse twist, fris. Ideaal om het geloof in de zomer te doen terug keren, ja hoor al op dinsdag 14 februari 2012. De handtas heet Bel, het kleur is Texas Grano (€ 209,-) en ze is te koop uiteraard bij Annelies Timmermans in de Aalmoezenierstraat in Antwerpen of dichter bij mij thuis in Gent bij Twiggy.

4. En ik zal dan uiteindelijk ook maar eens mee doen met de Isabel Marant-hype zeker? ;o) Want ik heb deze prachtige LBD gevonden van hare modemajesteit Isabel Marant (€ 128,-) voor een spotprijsje! En weet je wat doe er anders ineens deze pump pareltjes ook bij van Miu Miu (€ 211,50). Zo ben ik wie weet dankzij theoutnet.com eigenlijk helemaal klaar om te gaan dineren met mijn liefste. 

5. Op beautygebied, ben ik echt van het klassieke type. Pas op, ik test graag alles uit. Maar ik wijk niet graag af van mijn favorieten. Mijn klassiekers zeg maar. Qua parfum is dat al jaren Allure van Chanel maar nu heb ik toch beslist om te zondigen! De dader? Especially Escada (30ml, € 48,25). Deze nieuwe Escada had me meteen mee. Het is een transparante, frisse en vooral happy geur. Niemand minder dan topmodel Bar Rafaeli is het gezicht van de al even gelukzalige campagne. Online te koop bij Ici Paris XL.

Do you feel those love vibes? By the way wij zien jou ook graag hé, want met onze Belmodo.tv loves you, Happy Valentine actie kan jij nu kans maken op een diamant designer ring van Baunat. Stel je voor dat wij jou deze aan je vinger mogen schuiven, tja dan staat je lief er ook voor piet snot bij natuurlijk ;o))) Succes ladies

page loaded