Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

COS viert feest

Door Karen op 06.02.2012

Het is al lang geen geheim meer: WE LOVE COS! Want très betaalbaar, van een opmerkelijke kwaliteit en totally stunning. Hoezo, jouw kleerkast puilt er niet van uit!?

Het is intussen al bijna 5 jaar geleden dat COS de deuren van haar 1ste shop opende in de Londense Regent Street. These days heeft het Zweedse label 35 winkels in 8 verschillende landen, een geweldig verslavende e-shop en een eerste store buiten Europa -in Hongkong- on the way.Een klein voorsmaakje van de SS2012 collectie. Sweet as strawberry milkshake

COS mag dus very soon, in april 2012 to be precise, 5 kaarsjes uitblazen en dat mag naturellement niet onopgemerkt voorbij gaan. So put on your party hats, crack open the champagne and spice up your bank account want om dit in stijl te vieren, brengt COS een reeks van 5 klassieke, witte hemden back on the market.

Onder het motto: een wit hemd raakt never ever uit de mode, zien wij écht geen enkele reden om ze niet allemaal te kopen! 

De ladies kunnen kiezen tussen een clean cut smokinghemd, een man inspired klassiek model en een girly exemplaar met rond kraagje in katoen voile. Voor de mannen is er een strak klassiek hemd en een jacket shaped model met fijne details en elastische taille

De hemden zijn vanaf midden april 2012 te koop in alle COS winkels en online. Het gaat om een limited edition dus wacht niet te lang met jouw favo exemplaar te scoren!

page loaded