Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bieke’s Valentine Favorites

Door Bieke op 06.02.2012

Inspiratie en bezit van massa’s persoonlijke weetjes, dat moet je in huis hebben om het perfecte Valentijnscadeau te scoren voor je lief. In plaats van een behoorlijke bos bloemen, vind je hier enkele ideetjes en flitsen waardoor mijn modehartje sneller gaat kloppen.

1. Omdat een vurig mooi lingeriesetje nooit minder dan perfect is. Meer woorden hoef ik er niet aan vuil te maken. Bring on de cadeaubon van Princesse tamtam. Te koop in een Princesse tamtam winkel. Hier vind je alle verkoopspunten. Bedrag naar keuze.wink

2. Neen, geen ring voor mij. Ik doe steeds mijn uiterste best om top statement sieraden te scoren en aangezien een Marni ketting – het stamhoofd der statement juwelen - nog niet tot in mijn garderobe is geraakt, zwier ik hem sans gêne op mijn love-wishlist. Het maakt je outfit meteen minder saai en perfect om blootoogs naar de sterren te turen, in stijl weliswaar. Online te koop op marni.com, € 195 ,-.

3. Iets schoons in de hand kan nooit kwaad. Mijn fantasie slaat op hol bij het zien van de Antigona bag van Givenchy maar omdat de Proenza Schouler mij ook kan bekoren en net een iets lager prijskaartje heeft, is deze prachttas een must-have fundament waar elke knappe outfit op geleest zou moeten zijn. Net-à-porter, € 1.695 ,-.

4. Een parfum zegt meer dan duizend woorden maar een verzorgd en welriekend kapsel will also do the trick. Een wasbeurt met Fekkai advanced essential shampoo en -conditioner en ik ben om op te eten wink. Exclusief te koop bij Ici Paris XL, beide producten € 22,68.

5. Sneaking around. Met classy sneakers scoor je altijd goed bij mij. Neem deze: eens iets anders dan een torenhoge stilleto, zacht, comfy en perfect bij een opgerolde jeans. Een grondbeginsel van een garderobe, zorgt ervoor dat ik met beide voeten op de grond blijf en te shoppen bij Bimba&Lola, € 37,-.

Bij deze verklaar ik de hartstocht voor dinsdag 14 februari 2012 voor geopend. Shook up, prince charming!

page loaded