Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany’s Valentine Favorites

Door Tiany op 05.02.2012

Subtiele hints geven, opvallende 'ohh's dat is mooi' of je vriendinnen aan het bellen zetten... trust me it doesn't work. Girls, het is nu eenmaal bewezen dat de meeste mannen het tussen de lijntjes lezen van vrouwentaal nog steeds niet beheersen en begrijpen doen wij ook niet wanneer Mr. Right plots weer wél met een cadeau uitpakt. 

Nu je deze wetenschap rijker bent is het tijd geworden voor klare taal, want als je iets wil scoren tijdens de zogenaamde jour des amoureux dan moet je het uitspreken, as in loud & clear... So far voor optie 1, want je kan ook gewoon zorgen voor garanties in je leven en aan je eigen Valentijn verlangens voldoen...  want je bent het waard...toch?!

Dus hier gaat ie... de 'Dear me' verlanglijst, omdat ik mezelf graag in de watten leg. Lees: ik probeer de shopaholic in mij te verantwoorden, en omdat ik jullie graag op ideeën breng.

1. Diamonds -real or not- are a girl's best friend, en omdat ik tegenwoordig helemaal in de ban ben van kleine ringen graag een Teeny Pod Ring uit de webshop van Sugar For Your Closet aan € 50,-.

2. Shoes... of wat dacht je? Op mijn verlanglijstje staat momenteel een paar B-Store shoes by Liberty, hiervoor moet ik eerst een Eurostar ticket kopen en er een gans weekendje van maken. Wat niet helemaal dramatisch is... denk aan twee vliegen in één, want dan kan je er meteen een 'morantisch' weekend van maken met de loverboy en dat neem ik er graag bij. De prijs van de schoenen is me nog niet bekend, ik weet alleen dat deze pareltjes exclusief te koop zijn bij Liberty. #gogetem

3. Graag een tikkeltje fluo ook in mijn interieur, enter  de geweldige porseleinen vaas van de Van Gifts, € 145,-.

4. Om mijn beauty stash aan te vullen graag de weldoeners van Philosophy en meer bepaald het Microdelivery Peel gamma. Philosophy is al een tijdje very hot in de States, zeer geliefd onder heel wat celebs en eindelijk in ons landje te verkrijgen. De namen van de producten zijn geweldig en het resultaat is helemaal naar wens. Het Microdelivery Peel Gamma werkt exfolierend en dat zorgt dan weer voor een zachte en stralende huid... Handig om pretty te blijven voor hem. Exclusief te koop bij Ici Paris XL, € 72,30. 

5. Arm Fiesta galore... omdat ik tegenwoordig ook helemaal in de ban ben van statement armbanden en nu ook tot over mijn oren verliefd op dit pracht exemplaartje van SuperTrash. Te koop via de SuperTrash online shop, € 199,95.

6. I heart de volledige Vero Moda en Alexa Chung collectie, niet alleen omdat er veel hartjes aan te pas komen, maar ook omdat die mij helemaal op het lijf geschreven is... ook al zijn mijn benen aanzienlijk korter dan die van lady Alexa! Te koop via de online shop van Vero Moda. Check it out ladies, as in: lekker betaalbaar. 

page loaded