Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aline’s Valentine Favorites

Door Aline op 04.02.2012

Sint-Valentijn is dé dag van het jaar die volledig in teken staat van love love love: zeemzoete gedichtjes schrijven, rode roosjes geven, chocolaatjes in elkaars mond steken... Alles zolang het maar liefdevol & rood is. De laatste 30 jaar is de feestdag echter big business geworden en delen koppels met gemak dure geschenken uit om hun liefde voor elkaar te bevestigen. Ons hoor je natuurlijk niet klagen over het cadeautjes aspect, maar ik wil toch nog even kwijt dat je je hubbie/BF 365 dagen per jaar mag laten weten hoeveel je van hem houdt... 

Met heel veel liefde presenteer ik jullie vandaag vijf items waarvan mijn hartje helemaal boem-be-di-boem-be-di-boem gaat! 

1. Bovenaan op mijn lijstje staat de PS1 van Proenza Schouler. De voltallige Belmodo.tv redactie hangt al aan je lippen als je het woord Proenza nog maar uitspreekt en gelijk hebben ze. Deze beauty is één van dé it-items die nog missen in mijn garderobe, maar dat kan ik natuurlijk wel van meerdere stuks zeggen... Om een lang verhaal kort te maken: IK-MOET-HEM-HEBBEN-! Voor de liefdevolle gelegenheid in zalmroze meets nude jasje. Proenza Schouler PS1 te koop op Net-à-Porter € 950,-.

2. Op nummer twee staan de goooorgeous neon yellow sandaaltjes van Opening Ceremony. Het was liefde op het eerste gezicht, een echte coup-de-foudre! Ik zie mezelf al flaneren in een maxi dress, haren los in de wind, teennageltjes in een fris kleurtje... Het leven kan toch mooi zijn als je verliefd bent... Op je schoenen wink! Opening Ceremony Fluorescent Patent Sandals te koop op Matches.com € 350,-.

3. We all love Jimmy's shoes! Dus toen ik vernam dat dat deze schoenexpert een eigen parfum uitbracht was ik ervan overtuigd dat het niet anders dan vrouwelijk, verleidelijk & glamoureus zou zijn...net als zijn schoenlijn! Laat dat nu net de eigenschappen zijn die we op Saint-Amour best wel kunnen gebruiken! Bring it on! Jimmy Choo parfum te koop bij Ici Paris XL, € 85,50.

4. Ze kunnen dan wel zeggen dat de liefde van de man door de maag gaat, voor een vrouw geldt niet veel anders... Althans toch niet voor mij. Chocolade is dan ook mijn zoete zonde. Toegegeven, ik ben niet de grootste pralinnekes-fan, maar ik moet absoluut een uitzondering maken voor de Belgische meester chocolatier Pierre Marcolini. Een doos (of 3) van zijn 'Saveurs du monde' chocolaatjes zijn bij mij absoluut niet veilig. Saveurs du monde te koop in de Pierre Marcolini shops vanaf € 20,-.

5. Last but not least staat de travelkit t-shirt van Werelse. Dit leuke shirt werd ontworpen door onze drie favoriete bloggers: Chiara, Andy & Carolina. Combineer het met een leuke jeans short en de pretty sandaaltjes van Opening Ceremony and you are so ready for the sun... Werelse Travelkit T-shirt te koop op werelse.com voor de ieniemienie prijs van € 38,-.

Keep on spreading the love ladies... 
Aline

ps: ik heb schoenmaat 40 wink

page loaded