Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

a love for cushions

Door Michael op 04.02.2012


In the name of fashion laten we ons met veel plezier verleiden tot mooie designs & fashion items van topkwaliteit. Een goed gevulde kleerkast is one of our top priorities maar een fancy interieur staat zonder twijfel op nummer twee. Daarom stellen we je met veel plezier voor aan a new lifestyle upcoming talentMarika Giacinti Paris.

Een designer kussenmerk met een prachtige collectie. Alles wordt vervaardigd in een Frans fabriek waar traditionele huislinnen worden gefabriceerd. 

Marika Giacinti Paris is een gloednieuw kussenmerk dat super leuke kussens verkoopt met telkens een classy knipoog. Soms satijnzacht, dan weer gezellig met wol. Af en toe een opvallende print, een pompon of franjes zorgen voor een instant smile op je lippen. Funny, luxueus en uiterst elegant. Elk kussentje zorgt voor een hip retrogevoel in je interieur. Hoe gezellig zien die foto's er niet uit? Absoluut hot & happening dus!Kussenontwerper Marika is afkomstig uit Parijs maar woont sinds kort in Gent. Ze werkte in de kids fashion industrie en is grafisch designer voor tal van fashion trend books. Helemaal gepassioneerd door textuur, kleur & lifestyle lanceert ze nu haar allereerste pillow collection. Voor het ontwerpen liet ze zich inspireren door al haar reizen. Die ervaring aangevuld met een flinke dosis research resulteert in een prachtige kussencollectie. 

"Pillows are my dreams & from now on they are yours." - dixit Marika Giacinti

Giacinti is er van overtuigd dat kussens een belangrijke rol spelen in een interieur. Het zorgt voor the finishing touch om je huis tot een echte thuis te maken. Wij zijn alvast verzot op de cushions met pompons en de kussens met de lipafdrukken. Wanna-haves voor de volle 100%! Marika Giacinti Paris koop je online via de Marika Giacinti Paris e-shop

Check de Marika Giacinti Paris website voor alle informatie. 

page loaded