Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style Scrapbook en haar liefde voor Kipling cameratassen

Door Bieke op 03.02.2012

Tiany Kiriloff aka Kirilove voor Vero ModaAndy Torres aka Style Scrapbook voor Kipling. Wonderfashionista's en modeblogsters van weleer, zo noemt men dat.

Wegens het grote succes van de eerste reeks Andy Torres' camerabags, zagen ze bij Kipling dat het meer dan goed zat. De stijlvolle camertassen verkochten als warme broodjes, de soep was nog niet koud en hupsakee, de SS12 collectie collab was al in kannen en kruiken. Zeg vaarwel tegen je lelijke cameratas, want ook dit keer is Andy Torres erin geslaagd de partner van elke blogger (lees: de camera) op te bergen in een unieke en stijlvolle tas.

De SS12 editie biedt je de keuze uit 3 verschillende formaten, inclusief een klein formaatje voor compacte cameraatjes. Oh zo perfect voor mijn mini Canon S100En plus, heeft deze Belmodo.tv favoriete ook gegoocheld met kleuren als zwart, vanille/crème en mandarijnrood oftewel tangerine in fashionland. Van top tot teen in leer, een beschermingsfactor van jewelste én een Digi touch sleeve voor je iPad incluus. What 's not to like?Foto's www.stylescrapbook.com en Style Scrapbook Facebook

Covetable on the outside, practical on the inside, and with the fashion blogger’s seal of approval: these super stylish camera bags are top of accessories most-wanted!

Deze knapperds zijn vanaf donderdag 8 maart 2012, de dag waarop een strakke planning vereist is, want diezelfde dag ligt Marni voor H&M in de shops, te koop in geselecteerde winkels. Go get them Kipling lovers!

page loaded