Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kim’s Valentine Favorites

Door Kim op 03.02.2012

Eerlijk? Ik ben niet het meest romantische type. Een boeket rode rozen of te veel klef gedoe geven mij eerder koude rillingen in plaats van vlinders in de buik.

Maaaarrr omdat elk excuus goed is om een beetje voor jezelf te shoppen (het is Valentijn and I love myself!) of omdat je vriendje misschien toch stiekem als een romanticus uit de hoek wil komen zet ik hier toch even mijn Valentine favorites op een rijtje. Wie weet wordt het dit jaar dan toch nog een onverwachte Happy Valentine...

1. Grappige gadgets doen het altijd goed bij mij. Geef toe, er is toch geen betere manier om I love you te zeggen dan met ontbijt op bed waarbij het eitje dan nog eens in hartvorm is? Deze love heart egg shaper van Urban Outfitters kost maar € 7,- en zal gegarandeerd heel wat harten veroveren. Of ben ik gewoon heel snel tevreden?

2. Toegegeven, met deze love ring zou je mij echt heel.erg.blij. maken op Valentijn. Ik spotte hem al een jaar geleden op de lovely webshop Sugar for Your Closet (€ 105,-) en hij staat nog altijd op mijn verlanglijstje. De definitie van true love? I think so!

3. Ok, je hebt de outfit, het parfum en de gepaste schoenen, maar een stralende huid is ook geen overbodige luxe. Begin nu al met het herstellende serum van Apotcare te smeren en je ziet er op dinsdag 14 februari geweldig uit. Te koop in de webshop van Ici Paris XL voor € 90,-. Trust me, het is de investering waard.

4. Voorbereiding is alles, dus wanneer je toch plots een date hebt op Valentijn of je wordt verrast met een geweldig diner heb je maar beter iets leuks om aan te trekken. Dit romantisch jurkje van Asos (€ 62,89) met kanten detail will do the trick. En als je toch alleen op de bank belandt heb je tenminste iets nieuw in je kast. Always look on the bright side of life!

5. Dit tasje is gewoon te schattig om te laten liggen, niet? Op mijn Valentine wishlist wegens: rood, dus volledig passend in het thema en gewoon heel erg mooi. Meer redenen heb ik eigenlijk niet nodig. Te koop bij Modclotch voor € 37,-.

page loaded