Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michaël’s Valentine Favorites

Door Michael op 02.02.2012

Cupid shot his arrow & Valentijn komt er aan. Le moment suprême om de liefde te vieren en ff te genieten van elkaar.

Ok X-mas is juist voorbij en het budget is op aan kerstcadeaus. De soldenperiode hebben we ook amper overleefd en de visa rekening dreigt één dezer mijn brievenbus te bereiken. Toch is februari the love month en het ideale moment om een klein cadeautje voor lover, husband of girlfriend te scoren. 

Mijn Valentijnsfavorieten op een rij ... to inspire you and for those who need some help!;-)

1. Omdat rood toch de kleur van de liefde blijft. Omdat mijn ogen er -denk ik- beter van stralen. Omdat ik altijd al iets van Chauncey in mijn kast wou. Instant infatuation. De red sweater van Chauncey. (prijs onbekend) Te koop via de e-shop van Chauncey.  

2. Buiten uren online vertoeven, snuffel ik bijzonder graag door mijn bib vol boeken. Lezen doe ik overal; in de tuin, in bad, in bed, in de auto, op het vliegtuig tot in de wachtkamer van de dokterspraktijk. Lezen it's a second nature!  Aangezien je nooit te goed bent voorbereid, is een gids de ideale partner to travel. Met Los Angeles op het programma, het perfecte cadeau dus! The New York Times, 36 Hours: 150 Weekends in the USA & Canada. Vol niet te missen places-to-visite. (€ 29,99) Gewoon scoren bij Taschen in Brussel. 

3. Stilaan neemt mijn beauty afdeling thuis meer & meer plek in. No worry, een beauty addict noem ik mezelf nog niet. Yes, mannen mogen gerust ook aan het smeren gaan en zichzelf verzorgen. Helemaal mijn ding dus is het pakket verzorgingsproducten van Givenchy Man. Ready to try de Anti-age Surdose Intense want geconcentreerd voor een nog betere werking, in minder tijd en met een verhoogd comfort. En de Concentré Hydratant Survitamine (50ml), de Defatiguant Yeux Lift Intense (9ml) & de Peeling Renovateur Puissant (125ml). Wedden dat ik een babyvelleke heb in een paar weken?(in volgorde van verschijning € 61,61 - € 38,21 - € 41,04 - € 25,83) Alles te koop via de e-store van Ici Paris XL.

4. Niet alleen ladies maar ook gents kunnen genieten van een goed paar schoenen. Na een grondige schoonmaakbeurt van mijn schoenenkast vorige maand, is het nu tijd om die opnieuw op te vullen. Naast zowat elke schoen bij mijn favoriete schoenenwinkel Coccodrillo in Antwerpen, spotte ik deze nice shoes-to-have online. Meet deze Chukka Boots with contrasting soles van Mark McNairy. Eenvoudige bruine schoenen met een opvallende gele zool. Voor wie wil bestellen, maat 43 a.u.b.! (€ 303,41) Gespot via de e-shop Mr. Porter.

5. Om mijn arsenaal aan beauty producten mee te sleuren naar verre oorden -yes ik ben het type dat ieder potje en tube meeneemt uit angst plots zonder te vallen- en er toch fashionable uit te zien. Graag de easy & stylish toiletzak van Louis Vuitton. Retro feeling door het donkerbruin maar oh zo makkelijk in gebruik. (€ 670,-) Verkrijgbaar via de online store van Louis Vuitton.

Voilà, ik ben all spik & span om relaxi taxi te vertrekken op reis. Voorzien van de nodige lectuur, fashion, beauty, shoes & opbergruimte! LA here I come ...

Lots of love & vooral geniet er van.
Kiss!

page loaded