Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Happy birthday Liu Jo!

Door Karen op 02.02.2012

De Antwerpse Liu Jo store mocht onlangs 5 kaarsjes uitblazen and you know what that means... party time!

Donderdagavond 26 januari 2012 trokken fashion lovers (hey, that's us!) en vips en masse naar de Liu Jo shop in de Nationalestraat voor een feestje van formaat. Zilveren ballonnen, lekkere hapjes en drankjes, toffe deuntjes en de nieuwe SS2012 collectie? Crack open the champagne! 
Griet Van Hees laat trots een foto van haar darling naaktkat zien aan Showbizz Bart

In het Belmodo.tv-artikel Liu Jo X Kate Moss kreeg je al een voorsmaakje van Liu Jo's SS2012 collectie. Toen al meteen prachtig bevonden en na het veelvuldig bekijken, aanraken en passen van the real thing zonder enige twijfel head over heels in love.

Denk hippe shortjes, afgewassen jasjes, oversized dresses, girly laagjes en toffe hemden bij Liu Jo Jean. Nude tinten, grote bloemenbroches, strepen en polkadots, elegante broeken en classy shapes bij de Liu Jo lijn. Happy birthday Liu Jo Antwerp en dat er nog vele mooie fashion jaren mogen volgen!

De collectie kan je bewonderen -om ze vervolgens directement et sans-gêne op je verlanglijstje te zwieren- op de Liu Jo website

page loaded