Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get Glam… with Coca-Cola light

Door Tiany op 02.02.2012

Wij stellen je met veel plezier voor aan de nieuwe Coca-Cola light Get Glam-collectie! Deze limited edition blikjes zijn heerlijk glamoureus en plaatsen onze favo bubbly frisdrank once again in de fashion & beauty spotlight. Eerder al wist Coca-Cola light beroemde ontwerpers Roberto Cavalli & Karl Lagerfeld te strikken. Lees het Belmodo.tv-artikel Meeting Karl Lagerfeld in Paris & Karl Lagerfeld x Cola light.

De hele Get Glam-collectie combineert monochrome prints met opvallend gekleurde lippen. 3 verschillende blikjes en allemaal pretty as hell! Welke ga jij en masse inslaan?

De romantische dames zullen helemaal weg zijn van het blikje met bloemenprint en felroze lippen. De rasechte fashionista zal dan weer head over heels verliefd worden op het exemplaar met opvallend pied-de-poulepatroon combined with mysterieuze red lips. Hou je meer van een edgy look, dan is de rock chic-versie met zebrapatroon en popping oranje lippen helemaal jouw ding. 

Speel mee met de wedstrijd op de Coca-Cola light website en maak zo kans om -elk uur!- een fabulous make-up kit van benefit cosmetics te winnen. Hou ook vast & zeker de Coca-Cola light Facebookpagina in de gaten voor fijne tips and tricks.

Get your glam on ladies

page loaded