Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Say hello to my new BFF: David Beckham!

Door Aline op 01.02.2012

Just kiddin'! Was het maar waar... In Londen leven is pretty amazing, dat is zelfs nog een understatement. De ene moment ben je rustig aan het shoppen op Regent Street en de andere zie je een massa mensen staan voor een H&M-store.

What's happening? David Beckham is launching his underwear collection for H&M. Oh my Gucci! Niet binnen geraken was op dat moment geen optie en dus deed ik waar ik goed in ben en het resultaat zie je hier... grin


De zilveren Beckhams & de Beckham bag


De man zelf zag er helemaal adorable uit en dan just a little chit-chat... wink

Over David Beckham for H&M kon je al uitgebreid lezen in David Beckham uit de kleren voor H&M, dus met de details van de collectie zal ik jullie niet meer bestoken, des te meer met hoe adorable mister Beckham er wel uit zag.

Eerst werden de etalages van H&M onthuld en konden we de levensgrote zilveren Beckhams in hun volle ornaat bewonderen. Vervolgens mochten er een aantal mensen naar binnen (waaronder ik: yay!) en daarna zat de topvoetballer himself gewoon te wachten aan een tafeltje tot je een babbeltje kwam slaan... 


Look at our woolen cardigans , we match...

Kosten nog moeite werden gespaard voor de launch: zo waren er prachtige zakken met het torso van David en was er ook nog zijn gepersonaliseerd water, fruitsap & appelsap. De man zelf was dan ook nog eens onwaarschijnlijk vriendelijk en deed mijn Belmodo.tv hartje zowaar sneller slaan.

Het minste dat ik kan zeggen is dat zijn lancering een voltreffer was, een schot in de roos! Belmodo.tv is alvast fan! Go Beckham Go!

page loaded