Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SAG Awards Best Dressed

Door Kim op 01.02.2012

Afgelopen zondag was het weer tijd om de red carpet uit te rollen voor de 18e editie van de Screen Actors Guild Awards in L.A. Hierbij worden acteurs, actrices en stuntmannen in de watten gelegd voor hun prestaties. Het beste aan zo'n events zijn natuurlijk de prachtige jurken, mooie hairdos en perfecte make-up. Wij kijken telkens vol spanning naar wie wat draagt en hebben bij deze onze favorieten meteen op een rijtje gezet.

De leden van 'Modern Family' doen het goed op de rode loper. Ariel Winter (links) zag er prachtig uit in een Collette Dinnigan jurkje en Sarah Hyland (rechts) stal de show in een Temperley London kleed. Daarbovenop mocht de cast nog eens een award in ontvangst nemen voor "Outstanding Performance by an Ensemble in a Comedy Series".

No red carpet without black dresses, dat werd ook deze keer nogmaals bevestigd. Zwart mag dan wel een veilige optie zijn, het is daarom niet minder mooi. Actrice Amber Heard koos voor een mooie cut-out versie en ook Jayma Mays (linksonder) verdween niet in de massa met haar schitterende Reem Acra jurk. Emma Stone (rechtsonder) is onze favoriet in een custom Alexander McQueen tea-length dress en Tiffany & Co juwelen.

Enkele dames vielen op door hun keuze voor kleur of snit. Viola Davis schitterde in een witte Marchesa jurk (en doet ons stiekem een beetje denken aan een jonge Oprah), terwijl Glee actrice Lea Michele voor een opvallende Versace koos met hoge split. Sexy but classy, we like!

Kaley Cuoco (links), bekend van o.a. The Big Bang Theory mocht geen award in ontvangst nemen, maar zag er wel stralend uit in een muntgroene Romona Keveza creatie. Wij zijn vooral fan van de Heidi-hairdo! Jessica Chastain hield het mooi maar simpel in een blauwe Calvin Klein jurk.

Het zijn geen echte modeblunders, maar toch waren wij iets minder fan van deze twee dames. Angelina draagt gewoon héél erg veel zwart, en dat was zondagavond niet anders. Time to mix it up, Jolie! Ook Rose Byrne (van o.a. Bridesmaids) kon ons niet echt overtuigen met dit witte pantsuit van Ellie Saab en het bijhorende Anna Wintour-kapsel. Of is het gewoon de glimlach die ontbreekt?

Laat ons weten welke jouw favorieten zijn!

bron foto's: Marie Claire en Fashionista

page loaded