Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Karen’s Valentine Favorites

Door Karen op 01.02.2012

Liefde is ...
Voor de zoveelste keer naar zijn voetbalwedstrijd gaan kijken (ook al brengt hij meer tijd door op de bank dan op het veld).
Aandachtig luisteren wanneer hij je enthousiast vertelt over het voortplantingsritueel van de zeekoe.
Je dagcrème met hem delen (even die van Chanel).
Ervoor zorgen dat hij je op Valentijn 'verrast' met het perfécte cadeau.

Daarom hebben alle Belmodo.tv addicts hun ultieme Valentine favorites op een rijtje gezet. 9 dagen boordevol leuke ideeën, subtiele (en minder subtiele) hints en a whooooooole lot of love. Enjoy!

1. Omdat ze zo mogelijk nóg mooier zijn dan de pistol boots. Omdat anything Acne me opvallend vrolijk maakt. Omdat ze G.O.R.G.E.O.U.S. zouden staan onder ál mijn kleren. Echt! Rise Chestnut ankle boots, te koop bij Acne, € 510,-.

2. Een stralende, egale en ultrazachte huid? Die komt uit een potje! Omdat ik grote fan ben van beautyproducten die er très schattig uitzien en ook nog eens doen wat ze beloven: Relax Belle de Jour 50 ml van Kenzoki, te koop bij Ici Paris XL, € 106,07.

3. All I need is love... én deze verrukkelijke zalmroze jurk van By Malene Birger. Pretty please? Te koop op de webshop van By Malene Birger, € 253,-.

4. Onlangs gekocht voor een lieve vriendin en tot de conclusie gekomen dat hij echt wel opvallend mooi is. Armband van COS, € 29,-.

5. Zij die me een beetje kennen, weten that I'm a sucker for everything sweet. Om eerlijk te zijn sta ik liever tussen mijn badkamerpotjes dan in de keuken, maar OOIT maak ik zelf een berg overheerlijke cupcakes. Aan de slag dus met dit yummy kookboek. Of gewoon verlekkerd naar de prentjes staren. We'll see! The Primrose Bakery Book, te koop bij Urbanoutfitters, € 24,-.

Happy Valentine's Day sweethearts!

page loaded