Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Gold Digger look

Door Angelique op 27.01.2012

Deze outfit is een absolute eyecatcher! Het collarless kanariegele jacket van H&M kan je bij elke outfit combineren. A must-have in ieders wardrobe. Hier gecombineerd met de embellished blouse van True Decadence die de perfecte match is bij de minirok van Michael Kors. Bij al deze glitter en glam houden we het sober met zwarte suede boots van ModCloth.

Wat ook meteen in ieders oog springt is de cross bag van Rebecca Minkoff. Deze tas is onderaan en op de riem afgewerkt met embellished spikes. Talking about edgy, ga bij deze outfit voor de stoere zwarte handschoenen van Valentino. De zwarte lederen cuff van Reed Krakoff en de Pure Watch van Pandora zijn geboren voor deze out of the box look.

Nu terug over naar mellow yellow. De garden oorbellen van Kate Spade en de ovalen ring van Bardot sluiten hier ideaal bij aan. Deze gewaagde look werk je af met knalgele nagellak van Sephora & de Balm Rinse Cleanser van Bobbi Brown. Watch out, ladies and gents! Gold digger spotted!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded