Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

EXCLUSIVE: Tiany Kirilove by Vero Moda SS2012

Door Michael op 26.01.2012

Onder de noemer Tiany Kirilove by Vero Moda, the love continues ... mag je alvast kennismaken met een teaser van de SS2012 collectie van Tiany's Kirilove lijn. Belmodo.tv kon exclusief de hand leggen op de allereerste foto's van de nieuwe campagne met natuurlijk Miss T. in de hoofdrol. Ok, je krijgt nog niet veel te zien van de kleding maar the summerish feeling already starts kicking in. Dankzij deze primeur kan Belmodo.tv alvast niet wachten tot de officiële release van de zomercollectie.grin

Voor SS2012 liet Tiany zich inspireren door haar eigen garderobe. Met als resultaat drie thema's om je deze zomer te voorzien van de nodige hot stuff. Alles overgoten met een flinke dosis retro & serieus véél kleur. Just like we know Tiany! Een draagbaar maar supertrendy geheel volgens de thema's; True Blue, Pretty in Pastel & Prints Rock the World!

Madonna zong het al eerder "True Blue Baby I Love You". Het allereerste thema True Blue ziet Tiany als een combinatie van een kobaltblauwe broek met een ultravrouwelijke top in rood met fancy print. De volledige look werk je af met een prachtige én betaalbare donkerblauwe trenchcoat. You will sparkle!

Pastelkleuren waren all over alle catwalks & zul je everywhere zien deze zomer. Absoluut hot! Met Pretty in Pastel haal je dé must-have in huis voor komende zomer. The next best thing dus volledig in jouw kleerkast. 

Prints Rock the World zorgt voor de perfecte personal twist. Superstylish met een geknoopt bloesje of perfecto om een blazer op te dragen voor het werk. Draag samen met de perfect zittende witte jeans & you will shine.

Tiany Kirilove by Vero Moda is verkrijgbaar vanaf vrijdag 10 februari 2012 (deel 1) & vanaf woensdag 28 maart 2012 (deel 2) in de Vero Moda shops en in een selectie multimerkenboetieks.

Check de Vero Moda website voor alle verkooppunten. 

page loaded