Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Liu Jo X Kate Moss

Door Karen op 25.01.2012

All the girls wanna be her, all the guys wanna euhm... be WITH her! Jaloersmakend mooi, ontelbare fashion shoots en een kleerkast waar we metéén (duhhhh) voor zouden tekenen. Oooooh, if we could only spend 1 day in the -gorgeous- shoes of Kate Moss

Ze mag dan misschien bestempeld worden als het enfant terrible van de mode-industrie, dat belet la Moss totaal niet om -nog steeds!- de ene na de andere opdracht te verzilveren.

Zo koos het Italiaanse modemerk Liu Jo opnieuw voor Kate als gezicht van hun nieuwe SS2012 campagne. Remember hoe Moss in de FW2011 campagne nog sans problème haar bevallige bovenlichaam ontblootte? Wel, this time houdt ze braafjes haar kleren aan. Zouden wij ook doen Kate, als we onszelf in zo'n prachtstukken mochten hijsen!


The guy responsable voor deze heerlijk dromerige foto's is Mario Sorrenti, superfotograaf én Kate's long-time friend. De shoot vond plaats in en rond een typisch Britse villa in Londen. Een villa? In Londen? It can't get much better than that, right!? 

Wil je meer weten/zien/hebben van Liu Jo, Liu Jo Jeans of Liu Jo Shoes, breng dan (nu!) een bezoekje aan de Liu Jo-website.

page loaded