Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I See’Em

Door Tiany op 24.01.2012

Ladies, mark dinsdag 7 tot en met donderdag 16 februari 2012 in je agenda want dan opent modeontwerper Jean-Paul Lespagnard zijn pop-up store in de Brusselse galerie Artlab ZSenne. Verwacht je aan echte pièces uniques uit zijn prêt-à-portercollecties herfst/winter 2011 en lente/zomer 2012. Sooooo lovely! 
"Een buitengewoon slimme designer." -Suzy Menkes, opvallende verschijning en beroemd modejournaliste bij the International Herald Tribune-

We mogen gerust zeggen dat Jean-Paul Lespagnard goed bezig is. Héél goed bezig! In 2008 was hij de grote winnaar van Modefestival Hyères en in 2011 mocht hij de UPR Creativity Award (lees er alles over in het Belmodo.tv-artikel Jean-Paul Lespagnard & Ek Thongpräsert winnen UPR Creativity Award) en de Modo Prijs voor Beste Ontwerp (check het Belmodo.tv-artikel Jean Paul Lespagnard wint Modo Prijs 2011) in ontvangst nemen.

Voorbije winter lanceerde hij zijn eerste prêt-à-portercollectie en zijn 2de lijn, die by the way op veel enthousiasme kon rekenen tijdens Paris Fashion Week, hangt deze zomer in de rekken.

Jean-Paul Lespagnards stijl is verfrissend optimitisch, heerlijk eigenzinnig en barstensvol kleur. Just like the designer himself. And we love, love, love it!"Een miskend talent op de Parijse catwalk met een onuitputtelijke verbeelding." -Suzy Menkes, opvallende verschijning en beroemd modejournaliste bij the International Herald Tribune-

Zin in een feestje (of 2)? De openingsparty vindt plaats op dinsdagavond 7 februari 2012 van 18u00 tot 22u00 en de afsluitparty op donderdagavond 16 februari 2012 van 18u00 tot 22u00.

Tijdens het slotfeestje zal Jean-Paul Lespagnard ook zijn nieuwe herfst/winter 2012 I See'Em voorstellen en wel op een very originele manier. Wat denk je van een installatie waarin hij zijn wereld voorstelt aan de hand van boeken en persoonlijke objecten? Sounds I-really-must-see-this! nice, niet!?

Jean-Paul Lespagnard pop-up store
Artlab ZSenne
Anneessensstraat 2
1000 Brussel

Dinsdag 7 tot en met donderdag 16 februari 2012
11u30 - 18u00 

page loaded