Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fit your Attitude

Door Karen op 22.01.2012

Ladies, maak kennis met Getlegg, Bootzee, Grupee, Highkee en Myguy aka de nieuwe en hipper-dan-hip jeansmodellen van Diesel. A night on the town, a day at the office, een namiddagje shoppen of heerlijk niets doen? Onder het motto 'Fit your attitude' ontwierp het trendy label THE perfect jeans voor elk moment van de dag.


Sexy, modieus, chique of speels: pick out your attitude en Diesel matches it up met de perfect zittende jeans. Soms is er goed uitzien toch zo heerlijk eenvoudig!


Gossip Girl actrice Blake Lively looking FABULOUS in een leren jasje én Grupee-jeans uit de spring/summer 2012 collectie van Diesel.

Bekijk hieronder het filmpje, starring de nieuwe Diesel denimstijlen. Best niet doen samen met le boyfriend, want de kans is akelig groot dat hij na het zien van al dat moois (nope, niet de broeken darling!) als een bezetene naar het scherm zal blijven staren. And repeat ... repeat ... repeat .... 

page loaded