Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Naomi Campbell presents Pinko SS2012

Door Michael op 21.01.2012

Remember 2007 met Mariah Carey als gezicht van Pinko? Wel, het Italiaanse brand kiest nu voor z'n SS2012 campagne voor de ravissante verschijning van Naomi Campbell. Het topmodel is ondertussen 42 jaar en heeft de tand des tijd perfect doorstaan. 

Mrs. Campbell voegt a unique touch toe aan de Pinko collectie. Elegant, onweerstaanbaar & tijdloos m.a.w. a nouveau ambassadrice is born!


Campbell verscheen in 1986 voor de eerste keer op de cover van Vogue. Ze weet perfect hoe ze een label de nodige rumor kan geven. Ze was eerder ook al het gezicht van Dolce & Gabbana & wist ook lekker te smullen van een grote lading aan donuts bij Dunkin DonutsYep she's eating! 

De Pinko campagne is trouwens shot by photographers Daniele Duella & lango Henzi in Parijs. Een jong & bekend fotografenduo based in New York die hun handen meer dan vol hebben in de internationale magazinescène. Richard Avedon & Herb Ritts zijn de grote inspirations van het creatieve duo. 

Black & white all over in deze Pinko campagne. Een perfect verlengde van de collectie, rijk aan metallic nuances, goud & zilver. Ready to conquer the Pinko world!

page loaded