Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Metallic Romance look

Door Angelique op 19.01.2012

A bit of romance is needed during these gray metallic days, isn't it? Met deze fonkelende calf skirt van Topshop kan je eindeloze combinaties aan. Neem de pastel gele sweater van Weekday en je outfit fleurt meteen op. Rise and shine!

De Oxford shoes van Maison Martin Margiela geven dan weer die perfecte zachte touch aan het geheel. Als afwerking kan je gaan voor een roze bolhoedje van Nancy en een frisse muntkleurige sjaal van Faliero Sarti. You look as sweet as candy! Costumize je outfit verder met deze hippe ovalen zonnebril van Asos (met metallic bruggetje) en de lederen zalmkleurige enveloppe clutch van Witchery.

Een ander pronkstuk is de zeegroene halsketting van Oliphant Design die je look meteen afmaakt. Nog een verrukkelijk vleugje Jean Paul Gaultier Classique en je elegantie drijft meteen naar boven. De tedere geur van de roos en de frisheid van steranijs is de perfecte combo bij dit vrolijk silhouet. Perfect moment om je nagels in de pastel gele tint Cheecky Chops van Butter te lakken.

Last but not least wil je dit gure Belgian weather in stijl trotseren? Ga dan best voor de roze paraplu van Miss Selfridge. Met deze metallic romance look ben je gegarandeerd in een vrolijke bui, zelfs in gray metallic days...

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded