Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Made to Measure @ FAB store

Door Michael op 19.01.2012

FAB store aka Fashion Across Borders in Hasselt nodigt iedereen uit voor Made To Measure. Ben je op zoek naar prachtige designerkleding dan moet je hier absoluut heen. Made To Measure brengt de Duitse ontwerpster Aïcha Gerards naar Hasselt.

De designer zal ter plekke haar exclusieve ontwerpen presenteren én jouw maten opnemen om jouw favoriete stuk helemaal op maat te maken. Yepsie, completely custom made dus. 


Ontwerpster Aïcha Gerards doet misschien niet meteen een belletje rinkelen maar Gerards staat garant voor fabulous vrouwelijke silhouetten. De collectie bestaat uit little black dresses, sober grijze tops, zachtgroene vestjes, kanten blousjes en zalmroze rokjes.

Aïcha studeerde mode in Hamburg & Antwerpen. Ze werkte bovendien als trendscout bij Elle in New York. In haar creaties wil ze vooral de persoonlijkheid van elk individu benadrukken. Eenvoudige designs dus with a designer touch

FAB-store
Galerije de Ware Vrienden
Grote Markt
3500 Hasselt
www.fashionacrossborders.com

zaterdag 28 januari 2012
van 14:00 tot 16:00
www.aichagerards.de

page loaded