Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The world at Sandrine’s feet

Door Karen op 16.01.2012

Souldiva Sandrine is het gezicht voor de zomercampagne 2012 van het Nederlandse schoenenlabel Maruti en dat werd donderdagavond 12 januari 2012 met de nodige flair gevierd in het prachtige en zeer gezellige House of Porters. Verrukkelijke hapjes (macarons!) en drankjes, een mini concert van Sandrine en a whooooole lot of shoes? Totally our cup of tea!Sandrine gaf het beste van zichzelf en deed dit voor de verandering niet gekleed in pretty dress en stiletto's maar in skinny jeans en opvallende rode laarzen. These so called 'Low Riders' werden door de zangeres herself ontworpen voor Maruti en zijn een vrouwelijke, meer modieuze variant op de motorlaars. Vintage leder, stevige hakken en overgoten met een pittig vleugje grunge: these boots are soooooo made for walking!
Net zoals Sandrine's stunning enkellaarsjes bestaat de volledige Maruti-collectie uit eigentijdse, kwalitatieve modellen met een perfecte pasvorm. Denk: etnisch getinte botjes, très vrouwelijke hoge laarzen, comfy pantoffel like schoentjes in dierenprint of flashy kleurtjes en zomerse sleehakken voor the ladies en stoere laarzen en toffe sneakers voor de heren. Enjoy having the world at your feet!Bezoek hier de Maruti website en e-shop.

page loaded