Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Closet x Flavia La Rocca

Door Michael op 12.01.2012

Concept store Closet geeft elke maand young and talented designers de kans om een deel van hun collectie in de winkel te hangen. What's in a name? Deze store hanteert helemaal het concept van een echte kleerkast.

The collab tussen de meisjes van Closet en de Italiaanse designer Flavia La Rocca is dan ook een schot in de roos. Het resultaat is een unieke capsulecollectie voor Closet. Een mini collectie dus die bestaat uit een beperkt aantal kledingstukken. De collectie van de Italian designer telt 6 unieke kledingstukken, die elk een letter van de concept store dragen. Isn't that original? 

Wat nog very unique is, je kan de stukken op verschillende manieren dragen. Recycling is nu eenmaal belangrijk in deze economisch moeilijke tijd. Zo kan een topje als jurk, tuniek of zelfs als jumpsuit gedragen worden.


Nieuwsgierig? Kom dan vanaf februari naar Closet, so you can experience this with your own beautiful eyes.

Closet
Volkstraat 9
2000 Antwerpen

Dinsdag t.e.m. zaterdag: van 10:30 tot 18:30
Zondag & maandag: gesloten

Check het shopreport van Closet. Ontdek ook Biutiful in de Volksstraat. 

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded