Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Agyness Deyn stript

Door Patricia op 11.01.2012

Agyness Deyn maakte eerder al in Clash of the Titans haar filmdebuut, nu speelt ze ook in de film Pusher, die momenteel in postproductie is. In de film in kwestie, die zou gaan over het Londense drugsmilieu, kruipt Aggy in de rol van de stripper Flo, inclusief het sexy pakje. 

Nu is er een foto verschenen van een schaarsgeklede Deyn "in costume": met tepelkwastjes, een ieniemini BH, rode lokken en a whole lot of straps. De film is het volgende project van Luis Prieto en is een remake van Pusher, in 1996 geregisseerd en geschreven door Drive-regisseur Nicolas Winding Refn's.

Dat belooft dus, maar in afwachting van de film... there's just the pic of Aggy!

page loaded