Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

T-shirt voor Rode Kruis made by Marni + H&M

Door Tiany op 10.01.2012

Ik kijk, samen met fashionista's everywhere, halsreikend uit naar 8 maart 2012 aka THE day dat de Marni 4 H&M-collectie -eindelijk!- in de rekken zal hangen. Dit happy T-shirt met kindertekening is alvast een leuk voorsmaakje van deze ongetwijfeld fantastische gastlijn.

And ladies and gents: it's not JUST a shirt! Het Italiaanse modehuis en H&M ontwierpen samen dit straffe exemplaar om de slachtoffers van de aardbevingen in Japan, nu bijna een jaar geleden, een handje te helpen. Zo gaat 25% van de totale opbrengst rechtstreeks naar het Japanse Rode Kruis

So don't forget about this piece wanneer je de 8ste maart totally flabbergasted de H&M store bestormt. Kopen, kopen, kopen!

page loaded