Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Filippa K & SS2012

Door Michael op 10.01.2012


Summer is coming maar natuurlijk nog ff wachten, damn! Met veel plezier stellen we je de allernieuwste SS2012 campagne voor van Filippa K. Zoals gewoonlijk vol van sierlijke eenvoud, minimalistische lijnen voor hem & haar. Geniet alvast mee van de eerste campagnebeelden. 

Ladies maak alvast plaats in je garderobe! Komende zomer brengt thema's als Sporty Minimalism & Modern Nomad. Een knappe mix dus van sportieve elementen, strakke lijnen & een snuifje bohemian touch.

Sporty Minimalism brengt een chic urban look met sporty details. Denk aan short boxy tops, wijde broeken en afgelijnde kleedjes. Alles in katoen, functioneel nylon en jersey. Terwijl de Modern Nomad kiest voor het warme en zachte gevoel. Samengevat is dit de look van de gesofisticeerde reiziger met een snuifje luxe. Noord-Afrika meets de glamour uit de seventies. Natuurlijke stoffen als linnen & zijde. Topaccessoires als chunky metal juwelen & leder complete the look!


Les hommes kiezen uit dezelfde thema's. Het sportieve deel haalt z'n inspiratie uit het zeilen. Yes, yes just jump on the boat! Klassieke kleuren worden gemixt tot een smart casual look. Raw denim blijft een belangrijk element en perfecto om te combineren. De Bohemian style keeps it natural met zijde en linnen. Denk aan luxueuze jerseys and leuk knitwear. 

Kijk, we want everything! In mijn kast is er dus alvast plek genoeg voor een stukje Filippa K SS2012!

www.filippa-k.com

page loaded