Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Speciale editie Urbanears: dé Quilted Plattan

Door Bieke op 09.01.2012

Functionele kwaliteit, akoestische topprestatie en uniek design in de mix met een gepersonaliseerde muziekervaring als resultaat? Must be the Urbanears headphones.
Klinkt Urbanears je niet bekend in de oren? No problemo, lees er alles over hier en in een wip en een vloek ben je up-to-date.

What 's new? Wel, vanaf heden, zal het headphone merk doorheen het jaar nieuwe reeksen uitbrengen: Editions. Het gaat om een reeks met dat tikkeltje meer: een nieuw model, een aparte uitvoering,...

De Quilted Plattan is de eerste in de rij en is een verfijning/ speciale editie van het Plattan model, the perfect classic headphone. Het verschil zit 'm in de gewatteerde hoofdband en oorkussens, diagonaal doorstikt & matching met jouw iconische Chanel handtas. What 's not to like? De Quilted Plattan heeft een prijskaartje van 80€ en enkel verkrijgbaar in het zwart.

Leuk om weten is dat het Plattan model afgelopen November 2 kaarsjes mocht uitblazen. Om dit te vieren kregen de standbeelden in Stockholm allemaal muziek in en op hun oren. Bekijk het filmpje, fan-tas-tisch! Happy Birthday!

page loaded