Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bruno Pieters is back

Door Karen op 09.01.2012

De Belmodo.tv-redactie staat op haar kop want ... he's back! En die 'he' is niemand minder dan DE Bruno Pieters. Dus je begrijpt wel waarom we zo very, en dat is nog zachtjes uitgedrukt, very happy zijn!

De Belgische ontwerper kondigde zijn comeback aan met een filmpje (bekijk het onderaan dit artikel) op zijn website. "Een baanbrekend label dat een radicaal nieuw model voor de modewereld zal introduceren"? Zo maak je ons dus volledig gek van nieuwsgierigheid! Helaas is het nog eventjes wachten geblazen, tot 30 januari 2012 om precies te zijn, vooraleer we de nieuwe Pieters-collectie zullen kunnen bewonderen. Dearest Bruno: misschien een inimini kleine preview? Pleaaaaaaase?


Let's go back in time! Bruno Pieters studeerde in 1999 af aan de Antwerpse Modeacademie en ging vervolgens aan de slag bij grote namen als Maison Martin Margiela, Josephus Thimister, Christian Lacroix Haute Couture en Delvaux. In 2001 stelde hij zijn eerste eigen couturecollectie voor tijdens Paris Fashion Week en in 2007 mocht hij zichzelf creatief directeur van Hugo by Hugo Boss noemen. He kissed that job goodbye in 2009 waarna het opvallend stil werd rond de talentvolle designer.

Tot hij enkele maanden geleden opnieuw van zich liet horen door een minicollectie voor het Scandinavische Weekday te ontwerpen. Toegegeven, we waren opgelucht: Bruno Pieters was still alive and, thank God, still designing.


So fashion lovers, mark 30 januari 2012 in jullie agenda voor dé modeontdekking van het jaar. And if it will be anything like bovenstaand catwalk geweld, then watch out fashion world. Bruno is terug en hopefully this time he's here to stay! 

page loaded