Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Cable Knit Queen look

Door Angelique op 07.01.2012

Let's get comfy na de heftige feestdagen. Dat kan perfect met deze pastel groene kabeltrui van Acne. Ideaal combineerbaar en hipper dan hip met de vintage chic broek van Diane Von Furstenberg. Over vintage gesproken, geef deze outfit een extra touch door deze zwarte hoed van Issey Miyake te dragen. Talking about some style!

We kunnen ons niet permitteren om zonder dikke jas buiten te komen. Or we would die. And freeze to death. While becoming an icecube. De knitted zwarte coat van Sportmax is volmaakt om het slechte weer te trotseren. De sixties enkel boots van Amelie passen ook perfect bij deze trendy lookThese boots were made for walking bij dit funky setje. De prachtige handgeweven lederen tas van Lance en de modern gestreepte armband van Forever 21 zijn dé accessoires to mix 'n match.

Werk dit origineel geheel af met Mr. Pringles Mustache Necklace en de fancy zwarte zonnebril van Yves Saint LaurentYou will stand out, for sure! Pink this outfit up met de gloss van Sephora en de roze nagellak van OPI en je ziet eruit als een snoepje. Tenslotte spuit je een subtiel vleugje "For her in Color" van Narciso Rodriguez die de zachtheid in je naar boven brengt en je charmant maakt bij iedereen. De unieke cable knit queen is born!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche

page loaded