Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior kiest voor Mila

Door Patricia op 06.01.2012

Na actrices Marion Cotillard en Natalie Portman schittert nu ook Mila Kunis in de hoofdrol van een nieuwe Dior campagne. De feërieke beelden werden geshoot door Mikael Jansson en laten zowel de actrice als Dior van hun beste kant zien. 

De beauty met Oekraïnse roots is de laatste jaren op zijn minst gezegd goed bezig. Ze zette een stevige prestatie neer in de alom geprezen film Black Swan en speelde samen Justin Timberlake in de romantische komedie Friends with Benefits. De magazines met haar gezicht op de cover verkopen als zoete broodjes en nu heeft ze dus deze mooie deal in the pocket. Als we het iemand gunnen is het Mila wel, die ons jaren geleden al aan het lachen maakte in That 70's Show en nu nog wekelijks haar komische kant laat zien als Meg in Family Guy.

Stiekem wil ik ook wel eens de beauty secrets weten van deze jeans & T-shirt girl, en ik vermoed dat ik niet de enige ben!

page loaded