Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sweet as ice cream: Louis Vuitton spring/summer 2012

Door Karen op 04.01.2012

Na de sprookjesachtige Louis Vuitton spring/summer 2012-show tijdens Paris Fashion Week, herbeleef alles in het Belmodo.tv-artikel PFW: Louis Vuitton, konden we niet wachten om de bijbehorende campagnefoto's te zien. And yes, the first ones have arrived and they are stunning!

Tijdens that particular show verraste artistiek directeur Marc Jacobs de gehele modewereld door zijn modellen te laten plaatsnemen in een gigantische carrousel. Breath taking mooi en daarom waren we heel blij te zien dat hij deze op en top girly sfeer in zijn campagne liet terugkeren."It is all very soft and sweet, yet at the same time very bold and very graphic." -Marc Jacobs-

Snoepjesroze gordijnen, frozen and creamy delights, zachte pasteltinten everywhere en dit alles overgoten met een flinke portie retro. Voeg daarbij de très getalenteerde fotograaf Steven Meisel en the pretty faces van opkomende modellen Daria Strokous en Kati Nescher en je begrijpt meteen waarom deze campagne zo verrukkelijk is.

Ik krijg plots een onweerstaanbare drang om de Antwerpse Louis Vuitton-winkel leeg te shoppen. En om ijs te eten. Heel veel romig, koud, fruitig, op je tong smeltend ijs... Bye, bye!

Vanaf februari zal je de volledige campagne kunnen bewonderen in je favo fashion magazine. Sweet!

page loaded