Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stockverkoop Jo De Visscher

Door Michael op 03.01.2012


Wat? Het stockverkoopseizoen voorbij? No way, af en toe valt er nog wel iets tegen een spotprijsje te rapen. Het volgende aankruisen in je agenda dus: stockverkoop van Jo De Visscher op vrijdag 6 januari 2012, zaterdag 7 januari 2012 & zaterdag 14 januari 2012. Allen daarheen voor de verkoop van vorige wintercollecties en stoffen. 

Jo De Visscher raakte al op piepjonge leeftijd gebeten door de modemicrobe. Ze ging als kind aan de slag met de stofoverschotjes van la mama om nieuwe kleren te maken voor haar Barbiepoppen. Al snel naait ze haar eerste rokken zelf op een oude naaimachine. Na een opleiding schilderkunst aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent richt ze haar eigen kunstrestauratiebedrijf op.

Nadat ze curator mag zijn voor de tentoonstelling Mutilate?-Vermink? van curator Walter Van Beirendonck neemt ze een grote beslissing; ze wil zich weer toeleggen op mode. Jo volgt verschillende opleidingen en cursussen. In juni 2007 studeert ze af en start haar eigen label 'jodevisscher'. 

Voor wie weg is van eenvoudige en vrouwelijk silhouetten is Jo De Visscher de perfecte keuze. De wintercollectie 2011 kreeg de naam Tea for Two. Rokken, kleedjes en mantels in oudroze, bordeaux, bruine & zwarte tinten. Sobere stijlen met contrasterende knoopjes en linten. Absoluut een collectie om van te smullen. 

Stockverkoop Jo De Visscher
vrijdag 06 januari 2012 - van 14:00 tot 21:00
zaterdag 07 januari 2012 - van 10:00 tot 18:00
zaterdag 14 januari 2012 - van 10:00 tot 18:00

Slachthuisstraat 40
9000 Gent
www.jodevisscher.be

page loaded