Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Winter Diva look

Door Angelique op 01.01.2012

Begin 2012 in stijl. Comfy en trendy gaan hand in hand samen met deze warme en gezellige winterlook. Duffel jezelf lekker in met deze prachtige faux fur jas van Michael Kors en je kan de koude winter met gemak trotseren. Combineren met deze All Saints embellished top en je zal ook na de feestdagen nog schitteren als een ster.

Wanna spice up your outfit met een pittig kleurtje? Ga dan voor de skinny lederen broek van Rag & Bone en deze Chanel Petit shopping Tote bag. A girl can dream, right? De country ankle boots van Zara zijn de perfecte match bij deze coole outfit. Toch nog niet warm genoeg? Draag er dan de donkerrode beanie van Cable and Waffle bij, samen met de bijhorende knitted sjaal van Friis & Company. Yes, gedaan met klappertanden!

Bescherm jezelf tegen de winterse zon met de bruine cats eye zonnebril van Linda Farrow. What a treat to your eyes! De ideale statement armband bij deze elegante look is de Billy cuff. Simply a stunner and all eyes will be on you for sure! Deze outfit vraagt gewoon om een vleugje 'Golden Delicious' van DKNY. Een stralende, fonkelende bloemengeur die een betoverende charme met zich meebrengt. Werk je sierlijke look af met het oogschaduwpalet ' Ecrin 4 couleurs' van Guerlain voor die wanted smokey eyes en wat sensuele bordeaux nail polish van Tom Ford.

Nu ben je pas echt klaar om in winter wonderland de show te stelen like a real diva!

Tekst & beeld door Barbara Vanden Bussche.

page loaded