Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Recycling: the Marni way!

Door Tiany op 31.12.2011

Nog euhm... véél te veel nachtjes slapen voordat Marni bij H&M in de rekken hangt. But in the mean time is er nog plenty of Marni-moois om volop van te genieten. De winter 2011 Recycle Collection bijvoorbeeld!

Van girly oorbellen en schattige broches tot statement kettingen en fraaie armbanden. Dit alles in vrolijke fluokleurtjes én volledig gemaakt uit oude vinylplaten. Wie zegt dat recycleren niet hot is!?


Oprichtster en designer van het Italiaanse modehuis Consuelo Castiglioni ontwierp deze verrukkelijke fifteen-piece collectie en liet ze vervolgens door een team van Colombiaanse ambachtsmannen met de hand in elkaar knutselen. Check out het making-of filmpje and see for yourself hoe deze handymen hevig tekeer gaan met de figuurzaagmachine, verfspray en haardroger.


Consuelo's dochter en verantwoordelijke van de online Marni store Carolina Castiglioni liet weten dat dit zeker en vast niet de laatste Recycle Collection zal zijn. In het voorjaar zou het modehuis immers uitpakken met een nieuwe ecologische juwelenlijn gemaakt uit gerecycleerde plastic flessen. I, for one, can't wait to see that!

Shop hier de Marni Recycle Collection.

page loaded