Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo.tv wishes you a Happy 2012!

Door Tiany op 31.12.2011

Party time! Ruk de champagneflessen maar open want het is tijd om te klinken op het nieuwe jaar. Kies je beste outfit, style je haar in een glamour look en poeder je stevig met de mooiste make-up kleurtjes. 2012 zal net als jij schitteren!

2012 is het jaar waarop paars gekroond wordt tot dé nieuwste huidskleur, let the aliens notice us! Je verft je haar gagarandeerd in het citroengeel om op te vallen deze zomer, het gezelschapsspel Dokter Bibber keert volledig terug en Astrid Bryan steekt Snookie de loef af als stijlicoon van het jaar. Ohja Beyoncé bevalt van een dochter met de naam Bel-M. Yep, een fashionista in hart & nieren. 

Wij zijn klaar voor 2012! Ook in het nieuwejaar brengen we je dagelijks al het hot & trendy fashion news. 24/7 on the fashion radar.

Belmodo.tv wenst je het allerbeste toe voor 2012!

Spread the love.

Belmodo.tv
 

page loaded