Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Droogjes door de regen met de Only waterproof jeans

Door Bieke op 30.12.2011


ONLY jeans

Probeer het eens: er mooi en portrait perfect uitzien nadat je een fikse regenbui getrotseerd hebt. Beeld je in: je coiffure is naar de vaantjes, je voeten zijn zijknat en je natte jeans zorgt voor heel wat ongemakken zoals klamme billen en ongewenst nat ondergoed. Do you get the picture?

Wijde regenbroeken in waterdichte en ademende Novadry-stof met waterdichte naden én waarvan u de modderspatten in een wip en vloek met een vochtige spons kunt afvegen, lijken de oplossing bij uitstek. Indien je in the wild wild west woont weliswaar. Als je echter van plan bent de fashionweeks, festivals en/of meest begeerde steden af te schuimen, opteer je best niet voor dé baggy regenbroek.


Dé waterproof jeans by ONLY

Moe nie worrie nie modegoeroe's, Only redt jullie hachje. Begin volgend jaar pakt het Deense kledingmerk uit met de waterproof jeans oftewel de 'Festival denim'. De waterafstotende jeans ziet eruit als en voelt aan als een normale spijkerbroek. Niets is minder waar. De subtiele coating zorgt ervoor dat de jeans het water tegenhoudt en dus waterbestendig is. Check het filmpje waar Marieke Beemsterboer, Only's hoofdontwerpster, een veelbelovende demonstratie geeft.


ONLY Girly Chic

Zet jullie schrap want de broek is vanaf februari 2012 verkrijgbaar in de Only-winkels en komt neer op een zeer schappelijke prijs van 69,95€. Spijtig dat deze nu nog niet beschikbaar is, want zo'n jeans zou op dit eigenste moment perfect in mijn après-ski plaatje passen!

page loaded