Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Glam & Soul by Thomas Sabo

Door Aline op 29.12.2011

Voor alle Audrey Hepburns & Grace Kelly's van deze wereld hebben we goed nieuws! Thomas Sabo lanceert zijn nieuwste zomercollectie: 'Glam & Soul' die helemaal op het lijf is geschreven van stijlvolle en gracieuze Hollywood diva'slike us, ahum... wink!

Customize your own jewellery, no problem: binnen de nieuwe collectie kan je immers zelf je juwelen samenstellen aangezien er verschillende hangertjes, armbanden, kettingen, oorringen en ringen zijn. 

Ook de prinsesjes onder ons zullen deze zomer hun droomjuweeltje kunnen vinden bij Thomas Sabo. Denk aan suikerzoete kleurtjes als bonbonroze en cherryred. Overgiet dit met een hele hoop glinsterende steentjes en ontmoet je droomjuweel in de vorm van een prachtige sleutel, een vlinderslot of voor de romantische zieltjes een hartje. 

Check de verkooppunten op de website van Thomas Sabo en mail deze link bliksemsnel naar je BF/Hubbie zodat hij nog net op tijd je pretty little jewels onder de kerstboom kan leggen... grin!

page loaded