Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ontdek de Party in Style look

Door Angelique op 27.12.2011

Geen idee wat aan te trekken voor OudejaarsavondNo stress! Deze shoulder dress van Dorothy Perkins is definitely dé jurk om 2012 in te gaan! Geef deze passionele jurk de nodige bling bling to spice up your outfit! Dat kan perfect met deze glitterblazer van Mango en de spacy Nicole Miller heels.

Over glam gesproken, met de elegante statement oorbellen van BCBG en de shining armband van Lulu Frost voel je je echt als een party queen. De 14 karaat gouden diamanten ring van Irit Design mag dan ook niet ontbreken! Diamonds are a girl best friend, right?

Gecombineerd met deze lovely clutch van Hunting Season is je party look echt af. Besprenkel met een vleugje Hypnotic Poison van Dior en je straalt meteen een fascinerende verleidingskracht uit. Beware gents, it puts a spell on you. Net zoals je betoverende red lips by M.A.C., je sparkling extreme eyeshadow van Dior met matching nailpolish van Chanel.

Now get your booty on the funky dancefloor and party 2011 away! Well H-E-L-L-O 2012!

page loaded