Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Belmodo X-mas tree delivery

Door Tiany op 26.12.2011

Een keertje per jaar mag ik Santa spelen en to tell you the truth... it feels darn good! Op de agenda dit jaar stond een XXXL kerstboom met een arsenaal aan cadeautjes en dit allemaal voor één lucky Belmodo lover... Lucky lady Melisa uit Willebroek ging aan de haal met haar X-mas kers op de taart.

Haar reactie? Ze was van de kaart, had haast geen worden en kon het nog steeds niet geloven. Eerlijk? Mij leek het ook allemaal een droom, ik huurde namelijk een gigantische truck -met enorm veel schrik- om de 4 meters hoge boom te transporteren, manoeuvreerde mijn gehuurde wheels voor het eerst in mijn leven door de straten en slaagde erin dit te doen zonder incidenten. Ik leverde het gevaarte netjes op tijd af met mijn 2 bevallige assitentes Aline & Barbara. We brachten lady Melissa aan het lachen en voor ze het wist was ik weer gone op weg terug naar mijn vertrouwde vierwieler...  

 


 

Chez Melissa, de boom was te groot, maar what eva... het heeft een mooi voortbestaan gekregen in de voortuin bij Melissa. 

 

Melissa totally flabbergasted met het overaanbod aan cadeautjes...

WEARING: Supertrash jeans, H&M jas, H&M gilet, COS ketting, Margiela boots

 

 
page loaded