Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How H&M sees summer 2012!

Door Michael op 26.12.2011

Belmodo.tv mocht enkele weken geleden in levende lijve kennis maken met de nieuwste zomercollectie. Check het Belmodo.tv-artikel H&M presents SS 2012. Nu presenteren we je met véééééééél plezier alvast de volledige collectie in video modus. Yep je leest het goed bewegend beeld. Enjoy en verlang mee naar een prachtige zomer!

Ladies stralen op een gesofisticeerde manier deze zomer bij H&M. Wit speelt een grote rol. Denk aan witte broeken, sexy jurkjes, jerseys en tops. Vooral versterkt met zachte tinten van bruin, paars en groen. De silhouetten zijn zeer minimalistisch gehouden waarbij de snit van groot belang is. Vloeiende lijnen die je langer doen lijken en die kleine love handles in het niets doen verbleken.

Naast de afdeling white zijn er ook serieus wat colours te vinden in de collectie. Opvallende citruskleuren als geel, oranje, limoengroen, blauw en paars. Accessoires als witte loafers, wedges met houtenzolen en chunky necklaces zijn present. 

"I love the well-dressed, grown up mood of the season that is still easy to wear and that can be styled in so many different ways. New fabrics play an important part this season and add something new to existing shapes." - dixit Ann-Sofie Johansson - Head of Design @ H&M

Les hommes gaan next season voor een frisse moderne look. Outfits die je perfect kan dragen voor work & play. De mannencollectie voorziet meer kleur dan de ladies krijgen. Navy blazers, voor de mannen die het aandurven de pretty pink broeken of oranje hoodies. Wit ontbreekt ook niet gecombineerd met grijze t-shirts of bruine shorts. 

Een kostuumsvest in donkerblauw met witte en blauwe strepen op de mouwen voor the ultimate sailor. Een sportief element mag natuurlijk ook niet ontbreken met functionele parka's en anoraks. H&M mannen trekt de kaart van de herwerkte authenticiteit. Klassiekers die een hedendaagse twist kregen dus. 

"Men today are dressing in-between styles of street smart casuals and reworked and refined tailoring, with sportswear playing a key role. The silhouette is very important, mixing slim with volume and lean with cropped, while neutrals and blues are matched with strong accent colours to make a real statement." - aldus Andreas Löwenstam - Head of Menswear @ H&M

Check de vrouwen- & mannencollectie van H&M voor SS2012!

page loaded