Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Amy Winehouse 4 Fred Perry ... 1 last time

Door Karen op 26.12.2011

Maybe you loved her, maybe you hated her. But either way MOET je gewoon toegeven dat Amy Winehouse one freaking talented lady was. Ok, ze haalde misschien iets te vaak de bladen met haar enorme hairdo en overdadig alcohol- en druggebruik. Maar vergeet niet dat jazzy Winehouse de 1ste Britse was om 5(!) Grammy Awards op haar naam te schrijven.

Onlangs werden de fans getrakteerd op 'Lioness: Hidden Treasures', een plaat boordevol nooit eerder uitgebrachte songs van de overleden soul diva. Het ideale moment voor Fred Perry om ook de laatste collectie die Winehouse voor het label ontwierp op de markt te brengen.De eerdere Amy Winehouse 4 Fred Perry lijnen waren een schot in de roos en ook deze lente 2012 collectie is een heerlijke bundeling van Amy's unieke stijl. Denk opvallende prints van cadillacs, juke boxes en cats-eye sunglasses in een smashing pink, babyblauw en zwart kleurenpalet. Hoezo, Winehouse was totally in love with de jaren 50 en art deco Miami?

High waisted shortjes, pencil skirts, geknoopte hemden, bowlingtassen en polo shirts, kortom de absolute droomgarderobe van every 'Grease' lover. Oh Danny boy!

"No tears for us. Think love and wear a smile." - Amy Winehouse-

Net als bij de herfst/winter 2011 collectie gaat een deel van de opbrengst opnieuw naar The Amy Winehouse Foundation, een hulporganisatie voor kinderen en jongeren in trouble.

De volledige collectie kan je bekijken én shoppen op www.fredperry.com

page loaded