Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Merry fashion X-mas

Door Michael op 24.12.2011

Ook uit de fashion industry komen Christmas greetings! De Victoria's Secret Angels zingen alvast de longen uit hun keiknappe lijf met de klassieker Jingle Bells. Hartverwarmend maar vooral hilarisch as hell!

Onder andere topmodellen als Adriana Lima, Giselle Bundchen, Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Doutzen Kroes, Erin Heatherton, Chanel Iman & Rosie Huntington-Whiteley zwieren de X-mas song naar een hoger niveau. Euhmmm ...

Als er één fashion designer het internet heeft ontdekt dit jaar dan is het ongetwijfeld Alber Elbaz van Lanvin. Na zijn eigen danspassen op Pitbull's hit I Know You Want Me ter promotie van de herfst- & wintercollectie 2011, volgt nu een keiknappe - and I mean it - video voor Kerst.

In de X-mas video is Elbaz te zien als marionettepop. Samen met zijn poppenvriendjes viert hij Kerst onder one big Lanvin Christmas Tree. Eén ding is duidelijk I want to have that tree! 

En als de Angels of Mr. Elbaz niet genoeg zijn, geniet mee van de Christmas wishes van Dolce & Gabbana by Domenica & Stefano. Enjoy!

Yours sincerely, 

Victoria's Secret Angels,
Alber Elbaz & Lanvin, 
Dolce & Gabbana,

page loaded