Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Bie would like to have for X-Mas 2011

Door Bieke op 23.12.2011

En...in koor: Rudolph the red-nosed reindeer had a very shiny noooose. And if you ever saw him, you would say it glooows....
 
Nog een dagje te gaan en we kunnen eindelijk met z'n allen rond de kerstboom hurken, de bubbels rijkelijk laten vloeien, genieten van familiale gezelligheid en de jinglie jinglie kerstplaten platdraaien. Maar vooraleer de broeihaard gaat knetteren, onze smaakpapillen in de buurt komen van de vergeten lekkernijen en we verbluffende borden voorgeschoteld krijgen, eerst nog snel even mijn grote x-masdossier uit de doeken doen.  'Moe nie worrie nie' want deze wanna haves zijn gewoon beschikbaar via het www en vergen slechts wat vingergeklik en scroll-werk. De één al wat duurder dan de ander...maar dit is nu eenmaal what the girl inside me is dreaming about.
 
Dat het een bron van inspiratie mag wezen.

 
1. Een stijlvol mooie jas met of zonder toefje bont, geheel zoals je wil, om me te wapenen tegen de frisse wintermaanden. Ik sta dan ook niet stomverbaasd dat deze te scoren valt bij mijn favo merkje Bimba & Lola (€740,-) én deel uitmaakt van de Christmas Collection.
 
2. Met een likje frisse nevel 'Coco Mademoiselle' van Chanel op je lichaam voel je je een instant feestelijke mademoiselle enneu...een lekker ruikende dame intrigeert net zoveel als een designerjurk. Althans, dit is wat ik mezelf wijs maak wink. Enfin soit bon, het is gewoon mijn absolute favoriete 'goedje riek'. Te koop in de parfumerie of online (€32,50,-).
 
3. Omdat ik straks stressloos en stralend het nieuwe jaar wil inwandelen en ook zo aan de feestdis wil verschijnen, roep ik graag tijdig lijf en leden tot de orde met de Philips ontwaaklamp. 't Is van horen zeggen maar doordat de wekker de zonsopgang nabootst en het licht op je ogen valt, verhoogt deze wekker het energieniveau in je lichaam en ontwaak je zonder oneffenheden. Koop hem snel hier (€70,-) want er is een speciale actie!
 
4. Voor mij geen schattig avondtasje maar een nonchalante tijdloze handtas. Ook al heeft deze een prijskaartje om U tegen te zeggen, toch kan mijn hartje het niet verhelpen in overdrive te gaan bij het zien van the large leather Proenza Schouler satchel (€1.695,-). Misschien toch eens een poging wagen bij de wederhelft want ik meen mij te herinneren dat die nog op zoek is naar een hartig cadeau...
 
5. Een pracht van een werk, gefotografeerd door vriend aan huis en photography addictMatthias Ivens. Online te koop via MTWalls (€180,-), het platform dat lokale artiesten samenbrengt.
 
6. De fiets. Tjah, omdat ik nu eenmaal in beweging moet blijven, omdat een tweewieler iets efficienter is dan het geslenter waar je schoon schoeisel van gaat slijten en omdat een chick on a bike er verdomd goed uit kan zienTe koop bij uw fietsenmaker om de hoek. Mocht je deze willen schenken, neem dan best contact op met je betere kennis in de US want deze fiets van Specialized (€877,-) blijkt nog niet te koop te zijn bij ons. 
 
7. Het summum van tiptop in orde te zijn? Ik droom er al lang van...en daarom ook een O.P.I mani- en pedicure (€60,-) op het verlanglijstje. Gelukkig is er de bevallige Beauty queen te Gent die mijn nageltjes eens in de watten kan leggen.
 
8. Deze knappe Acne rok met een lekkere lengte uit knus materiaal opdat ik zou stoppen met kwijlen op die van Absolutely MrsK. Te koop via  mytheresa.com aan een sappig prijsje van €450,-.
 
9.  Omdat we als Belmodo.tv addicts gewoon één voor één een zwak hebben voor het minimalistische COS, kan het dan ook niet anders dat er minstens één COS item pronkt op mijn wishlist. Ketting COS (€19,-) via de online shop.
 
10. Dit jaar geen betoverende pumps die je klokslag 12 veranderen in een stijlvolle dancing queen maar stoere brogues met een vleugje Prada in the mix. Te shoppen bij Üterque voor €179,-. Mijn schoenmaat? 39 'n half.
 
Feest ze en geniet want...Jeezeke is geboren hallelujah hallo Jeezeke is geboren in een bakske vol met stro!
Happy Merry Christmas ladybugs
page loaded