Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Céline De Schepper: the sequel

Door Aline op 23.12.2011

Jonggeweld Céline De Schepper is niet aan haar proefstuk toe. Céline won de Weekend Fashion Award 2011. Lees het Belmodo.tv-artikel Céline De schepper wint Weekend Fashion Award 2011.

Onlangs mocht Belmodo.tv naar de voorstelling van Célines eerste accessoirelijn: Celine De Schepper by JOPA Editions. Deze collectie zal slechts in beperkte oplage verkrijgbaar zijn and believe me we did some serious ooohing and aaahing!

De accessoirelijn bestaat uit één prachtige & unieke kalfslederen handtas met houten details die verkrijgbaar is in vier verschillende kleuren: zwart, camel, donkerbruin en een burgundy red. De tassen kunnen zowel 's avonds gedragen worden als maxi clutch of overdag als shoulder bag. Naast de handtas zijn er ook nog prachtige houten armbanden die samen of apart gedragen kunnen worden en zelfs als sierobject in je living kunnen dienen. Multifunctioneel, quoi?! De armbanden zijn geïnspireerd op oude trapstijlen en deurknoppen. 
Dé 'Céline De Schepper' bagDe armbanden van Celine De Schepper

Céline laat zich voornamelijk inspireren door interieurvormgeefster & fashion icoon uit New York, Iris Apfel. Deze eerder excentrieke lady werd dit jaar 90 maar bewijst dat ze geen vervaldatum heeft. Eerder deze week stelde ze haar eerste collectie voor M.A.C Cosmetics voor die ergens midden januari in de winkel zal liggen. Verwacht je aan een bold & bright collection, zoals Iris zelf!


Fashion Icon Iris Apfel

Zowel de handtassen als de armbanden zijn genummerd en beperkt in aantal en daardoor haal je beter vandaag dan morgen nog een pièce unique van Céline in huis. Eerder dit jaar, in juni, won deze creative lady ook al de prijs van Hunting & Collecting voor haar collectie Sadness is a Colour waarmee ze ook de Weekend Fashion Award 2011 won. Bij Hunting & Collecting ligt dan nu ook een capsulecollectie van de jonge designer. Deze bestaat bestaat uit een kort pofrokje, een zijden blouse en een mooie pantalon. Hebben die handel!

Van één ding zijn we bij Belmodo.tv wel 100% zeker: 2012 wordt hét jaar van Céline De Schepper. Check it out...Beelden uit Célines magazine Sadness is a colour

De foto's uit het magazine dat Céline maakte, werden ook bewerkt door Lola Dupré. Ga zeker eens een kijkje nemen op haar website


Artwork by Lola Dupré

Alle foto's van Célines collectie en accessoirelijn werden genomen door the very talented Laetita Bica.

page loaded